Plaats direct uw vacatures

Door uw technische vacature op HTS-banen.nl te plaatsen, heeft u een uiterst gerichte en effectieve methode gevonden om potentiële kandidaten voor uw vacature(s) te vinden. Wij bieden u daartoe diverse mogelijkheden; van een Basis Vacature tot een uitgebreide Top Vacature gecombineerd met een AdWords campagne.
Vacature plaatsen

Uw vacature in Google

Naast de plaatsing op HTS-banen kunnen wij als gecertificeerd Google Partner uw vacature middels een gerichte Google Ads campagne nog ruimer bekend maken onder de door u beoogde kandidaten. De snelste en meest effectieve manier om een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden!
 
Google Ads Service

Kies voor HTS-banen

Zowel actief als passief werkzoekenden bewegen zich online op steeds meer verschillende manieren. Technisch talent vinden wordt zo steeds moeilijker en van recruiters wordt steeds meer creativiteit  en inventiviteit gevraagd. Naast de klassieke vacature plaatsing bieden wij u daarom ook nieuwe online wervings-mogelijkheden.
Over HTS-banen

Onze diensten en tarieven

Bekijk hier ons uitgebreide dienstenpakket om uw werving en selectie zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij kunnen u op verschillende manieren van dienst zijn bij het vinden van de juiste kandidaat voor uw vacature. Tegen aantrekkelijke tarieven!  
Bekijk ons Dienstenpakket >>

Adverteer prominent op HTS-banen.nl

Wilt u extra aandacht genereren voor uw vacature ? Met een Top Vacature staat uw vacature prominent hoog in de matchende zoekresultaten, maar met een aanvullende Spotlight Banner wordt uw vacature nóg prominenter gepromoot!
HTS-banen Adverteren >> >>
© 1999 - 2021 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie