Vastbouw Oost

Onze mensen

De Vastbouw Groep heeft veel bouwdisciplines in eigen beheer. Hierdoor worden bouwprocessen optimaal beheersbaar en worden fouten en onnodige werkzaamheden voorkomen.

Er wordt regelmatig bekeken welke nieuwe ontwikkelingen er zijn in het bouwproces. Waar nodig worden medewerkers bijgeschoold om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Onze medewerkers beschikken over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Goede klantcontacten staan bij ons hoog in het vaandel.

Er vindt over het algemeen weinig verloop plaats bij de Vastbouw Groep. Wie eenmaal bij ons werkt, gaat niet snel meer weg. Stabiliteit vinden wij erg belangrijk. Het waarborgt continuïteit binnen onze projecten.

Een ander aspect is de persoonlijke veiligheid van onze medewerkers. Het is belangrijk dat medewerkers de regels van de bouwplaats naleven. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het dragen van een bouwhelm, het opruimen van de bouwplaats en het juiste gebruik van machines. De veiligheid op de bouwplaats heeft onze prioriteit en mag nooit vergeten worden!

Werkgever
Rijssen
26 - 50
nee


Vacatures van Vastbouw Oost

© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie