Moba bv

VERTROUWD EN BETROUWBAAR SINDS 1947
Binnen de eierindustrie is Moba de toonaangevende producent van apparatuur voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren. Moba is in 1947 opgericht en is uitgegroeid tot een grote onderneming met een wereldwijd team van 700 toegewijde medewerkers. Allemaal professionals op hun eigen kennisgebied. Moba heeft kantoren over de hele wereld en beschikt over een uitgebreid netwerk aan vertegenwoordigers. Het hoofdkantoor van Moba staat in Barneveld. De naam van het bedrijf is een samenstelling van de naam van de oprichter Job Mosterd en zijn geliefde Barneveld. Deze bijzonder toegewijde man had een passie voor machines en koesterde zijn meest waardevolle bezit - zijn medewerkers. 

MISSIE
Het is onze missie om onze klanten wereldwijd te ondersteunen bij het continu verbeteren van hun bedrijf. Dit doen wij door de beste oplossingen voor het sorteren en verwerken van eieren te ontwikkelen, te realiseren en te onderhouden. 

VISIE
Het is onze visie om voedselproducenten wereldwijd in staat te stellen om de groeiende wereldbevolking - met haar continu veranderende voorkeuren - te voeden met op ei gebaseerde voeding die veilig, hoogwaardig, smakelijk en betaalbaar is.

BETROUWBAARHEID
Onze kernboodschap is dat wij ernaar streven een betrouwbare partner te zijn voor onze klanten door end-to-end oplossingen met de beste waarde te leveren, zowel nu als in de toekomst.

Werkgever
Barneveld
11 - 25
nee


Vacatures van Moba bv

© 1999 - 2018 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie