Lakeman Liften

Lakeman Liften
Innovatief sinds 1911

Lakeman Liften bestaat al ruim honderd jaar. Op 18 januari 2012 ontving ons bedrijf als kroon op dit jubileum het predicaat ‘bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. 

Lakeman Liften is gevestigd in Katwijk en produceert en installeert al meer dan 60 jaar personen- en goederenliften door heel Nederland. Ons team bestaat uit circa 40 enthousiaste mensen. Voor meer uitgebreide informatie en laatste ontwikkelingen zie onze website http://www.lakeman.nl/

Voor een korte bedrijfsfilm volg: http://www.lakeman.nl/media/elke-lift-is-uniek

Engineering

Alles start met advies en engineering. Omdat wij vertegenwoordigd zijn in diverse normcommissies, zijn we zeer goed bekend met alle eisen van de regelgeving en kunnen daarmee volledig gebruik maken van alle technische mogelijkheden die dat biedt. Onze engineering-afdeling ontwerpt nieuwe maatwerkliften en maakt de benodigde productietekeningen en tekeningen met bouwkundige voorzieningen, maatvoeringen en aansluitdetails.

Fabricage

We beschikken over eigen fabricagefaciliteiten. Omdat nagenoeg alle onderdelen binnen het eigen bedrijf worden geproduceerd, zijn wij flexibel en is inbreng van eigen wensen bij de maatvoering van cabine- en schachtafmetingen en esthetische afwerking van de liftinstallatie/cabine eenvoudig mogelijk. Dit geldt ook voor afwijkende hefvermogens.

Montage 

Lakeman Liften heeft een eigen montage-afdeling en zet alleen gekwalificeerde eigen medewerkers voor montage in. We besteden geen montage uit aan montagebedrijven. 

Werkgever
Katwijk ZH
26 - 50
nee
1911


© 1999 - 2020 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie