Inno-Tec Nederland

INNOVEREN EN COMBINEREN. 

Dat is de kracht van Inno-Tec. Dat doen we slim en pragmatisch. Met plaatbewerking, verspaning en nabehandeling.
Uw metaalbewerking start bij Inno-Tec.

TOTAAL IN METAAL

Inno-Tec staat voor innovaties in techniek. Dat doen wij deskundig, innovatief en flexibel. Wij denken met u mee.

Zo kunnen wij u volledig ontzorgen bij het engineeren en produceren van uw metalen en kunststof producten. Wij bieden u de combinatie van precisie plaatbewerking, fijnmechanische verspaning en laktechnieken onder één dak.

Dat klinkt als een open deur, maar is bijzonder. Want bij elk project halen wij als totaalproducent daarvoor alles uit de kast. Daarmee maken wij het verschil. En dat merkt u.

UNIEKE COMBINATIE

Inno-Tec staat voor een slimme combinatie van precisie plaatwerk en fijn mechanische verspaningen binnen één bedrijf. Van alle standaardbewerkingen tot specialistisch maatwerk.

Inno-Tec werkt door deze combinatie innovatief en kostenbesparend. En vanzelfsprekend draait het hierbij om kwaliteit. Kwaliteit die op een dusdanige intelligente manier wordt toegepast dat er altijd sprake is van marktconforme eindresultaten.

Kortom: kwaliteit waar het hoort.

KWALITEIT TELT

Inno-Tec  is sterk in advies, innovatie, ontwikkeling en een hoge betrokkenheid. Vanaf het allereerste moment wordt veel tijd en aandacht besteed aan het optimaal laten produceren van uw producten en/of bewerkingen.

Kortom: kwaliteit op de juiste plaats. Volgens ons een kwestie van heel goed inzoomen op uw vraagstukken. Onze mogelijkheden reiken namelijk verder dan u denkt.

En dat resulteert altijd in een meerwaarde.

Werkgever
Riethoven
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie