Ingenieursgroep Emmen B.v.

IngenieursGroep Emmen b.v. is een onafhankelijk en landelijk werkend adviesbureau gespecialiseerd in bouwkundige constructies. Wij ontwerpen, berekenen en tekenen beton- hout- en staalconstructies ten behoeve van de utiliteitsbouw, de woningbouw, prefab draagstructuren en renovatieprojecten. Ook staan wij partijen bij met advies in het kader van opgetreden beschadigingen aan bouwkundige constructies als ook in het kader van de herbeoordeling van bestaande bouwkundige constructies.

Ons ingenieursbureau onderscheidt zich t.o.v. andere branchepartijen doordat wij gespecialiseerd zijn in vier verschillende disciplines, te weten: traditionele engineering, betonnen cascobouw, prefab draagstructuren en vloeren. Onze constructeurs en tekenaars zijn multidisciplinair.

Ons bureau werkt voor diverse opdrachtgevers zoals gemeenten, woningcorporaties, projectontwikkelaars, betonindustrieën, bouwbedrijven, architecten, particulieren, verzekeraars en schade-expertisebureaus.

Naast ervaren constructeurs werken bij ons bureau BIM-specialisten en hebben de tekenaars ervaring met Revit, Tekla, Allplan en AutoCAD.

Werkgever
Emmen
11 - 25
nee


© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie