ICE-BT B.V.

ICE-BT is uw partner in industriële hoge temperatuur processen. We verbeteren deze processen door het leveren van nieuwe processen of het optimaliseren van bestaande systemen. Efficiëntie, reproduceerbaarheid en verlaging van de total cost of ownership zijn onze standaard.

Wij voorzien voornamelijk de smelt- , warmtebehandelings- en droog-processen in de Ferro- de non-Ferro-industrie, de textiel- en papier en glasindustrie van de benodigde proceswarmte.

We leveren en ontwerpen ook naverbranders en luchtverhitters voor diverse industriële processen.

Aangezien de beveiliging van brander-systemen en procesbesturing essentieel zijn voor een veilig en efficiënt bedrijf, ontwerpen, programmeren en bouwen we ook complete procesbesturingen. Door onze pragmatische en creatieve aanpak en onze jarenlange ervaring biedt ICE-BT innovatieve oplossingen en praktische producten die in de bestaande productieprocessen of in de nieuw ontwikkelde processen kunnen worden geïmplementeerd.

Voor verzending testen wij al onze producten in eigen huis. ICE-BT garandeert een hoog slagingspercentage van het project vanaf het eerste contact tot en met de oplevering. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd in overeenstemming met de geldende normen, waarbij tevens aan de lokale proces-eisen en milieuvoorschriften wordt voldaan.

Werkgever
Nieuw-Vennep
26 - 50
nee


Vacatures van ICE-BT B.V.

© 1999 - 2018 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie