HumbleBuildings B.V.

HumbleBuildings is een totaal vastgoedadviesbureau met een heldere focus. Wij bieden een totaaloplossing voor mensen die dagelijks met vastgoed te maken hebben. We geven advies in projectontwikkeling, projectmanagement, bouwkundig- en installatietechnisch advies, strategisch vastgoedadvies, beheer & onderhoud advies, inspecties en ICT-vraagstukken. Van bestaande bouw, nieuwbouw tot renovatie. We doen er alles aan om te kijken wat er voor onder andere uw kantoren, zorgvastgoed, scholen, hotels en musea nodig is. We ondersteunen vastgoedeigenaars, vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars bij het maken van de beste beslissingen voor het realiseren van een duurzamere en slimmere omgeving.

Onze visie

Onze omgeving heeft invloed op het functioneren van alles wat leeft en beweegt. Daarom staat HumbleBuildings voor het creëren en bouwen van een omgeving waarin gebouwen gezond, duurzaam en efficiënt zijn. Met daarbij de focus op de digitalisering binnen de gebouwde omgeving. Bij HumbleBuildings zijn we selectief in de manier waarop wij onze ambitie willen realiseren. Dat betekent continu blijven innoveren en nieuwe tools en concepten ontwikkelen voor gebouwen van de toekomst.

Onze missie

Alles wat we doen draait om het creëren of onderhouden van een gezond, slim en efficiënt gebouw. Ook nu de wereld razendsnel verandert streven we naar kwaliteit en gaan we voor het beste resultaat. De creaties en diensten die wij leveren doen we met bezieling en respect. We behandelen de elementen en grondstoffen in of rond een gebouw met zorg. HumbleBuildings streeft dat ieder persoon zich veilig en gezond voelt in hun omgeving.

Building Bridges together

Een plank tussen twee oevers is al een brug. Maar de kans is groot dat hij doorzakt als je erover heen loopt. Voor het bouwen van een stevige brug, heb je hulp nodig, maar ook samenwerking, open communicatie, transparantie en nieuwsgierigheid. Want als de brug is gebouwd, bouw je de volgende op dezelfde wijze? Of ga je op zoek naar innovatievere oplossingen?

Ondanks dat de vastgoedbranche aan het veranderen is, blijft HumbleBuildings trouw aan zijn DNA. Intern en extern werkt het bedrijf vanuit duidelijke waarden. We staan bekend als een organisatie dat graag samenwerkt. Zowel met collega’s als concurrenten. Iedereen heeft elkaar hard nodig.

Onze mensen

Van inspecteurs en adviseurs tot aan duurzaam, circulair of slim. Onze mensen werken dagelijks mee aan het realiseren van een duurzamere en slimmere samenleving. Als strategische partner van de klant luisteren we naar elkaar en gaan we met elkaar in gesprek. Met een open en onbevangen blik komen we samen tot de essentie. We willen ervoor zorgen dat de mens zich vertrouwd en energiek voelt in hun eigen omgeving. Vastgoed geeft hier vorm aan, en dit beginnen we ons steeds meer te realiseren.

Werkgever
Utrecht
51 - 100
ja
2008


© 1999 - 2021 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie