Hartman Bouwbedrijf

Wie zijn wij?

Hartman Bouwbedrijf B.V. is in 1994 opgericht door Wim Hartman en het bedrijf heeft sinsdien een betrouwbare naam opgebouwd in Asten-Heusden en omgeving. Ondertussen is het bouwbedrijf uitgegroeid tot een bedrijf waarin vakbekwame medewerkers actief zijn. We hebben een hecht team met jarenlange ervaring. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf. Onze leermeesters begeleiden jonge mensen op hun weg naar een toekomst in de bouw. Op deze manier investeren wij in de jeugd en ook in de toekomst van de bouwbranche in het algemeen.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat er altijd nauw contact is tussen u als klant en ons bouwbedrijf. Wij houden u constant op de hoogte van alle ontwikkelingen, zo bent u nauw betrokken bij de bouw en altijd bekend met de actuele stand van zaken. In gezamenlijk overleg proberen wij al uw wensen en evt. tussentijdse aanpassingen te verwezenlijken. Ook nazorg en onderhoud vinden wij belangrijk. De klant is bij ons koning. 

U kunt bij ons terecht voor de complete nieuwbouw van een woonhuis, appartementencomplex of bedrijfspand. Wij begeleiden de bouwprojecten van begin tot eind. Ook voor verbouwingen, een aanbouw, een complete dakrenovatie, het plaatsen van raamkozijnen, een dakkapel of een erker: bij ons bent u aan het juiste adres.

Gespecialiseerde werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld elektra-, loodgieters-. stucadoors-, grond-, schilderwerk en bestrating, laten wij uitvoeren door veelal vaste onderaannemers. Dit heeft als voordeel dat de kwaliteit van het werk gewaarborgd is tegen een gunstige prijs en dat afspraken nagekomen worden.

Nieuwbouw woningen kunnen wij realiseren met de nieuwbouwgarantie van BouwGarant. Dit certificaat geeft u de zekerheid dat uw woning wordt afgebouwd én dat de bouwkundige kwaliteit ervan tot zes jaar na oplevering gewaarborgd wordt. Dit maakt wel duidelijk dat we niet alleen waarde hechten aan de technische kwaliteit van de woning en dat we ons houden aan gemaakt afspraken, maar bovendien bieden we onze klanten financiële zekerheid en afbouwgarantie.

Wilt u meer weten, neem dan vrijblijvend contact op met Hartman Bouwbedrijf B.V.

Werkgever
Heusden gem. Asten
11 - 25
nee
1994


Vacatures van Hartman Bouwbedrijf

© 1999 - 2021 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie