H4A

De oprichting van H4A

Holding de Vier Ambachten B.V. (H4A) is een veelzijdige onderneming, ontstaan uit een krachtenbundeling van acht regionale wegenbouwbedrijven. Op 31 december 1968 werd hiertoe de ZA&A (Zeeuwse Asfalt en Aannemingsmaatschappij) opgericht; een samenwerking op het gebied van de productie en verwerking van asfalt.

Eén van de oprichters van H4A is de vader van de huidige DGA (Eric de Ruijsscher) die eigenaar was van het oorspronkelijk Zeeuwse familiebedrijf De Ruijsscher & Zn. Dit bedrijf is in 1920 door de naamgever opgericht en in handen van de familie gebleven tot het in 1998 opging in H4A.

H4A is door diverse fusies en overnames uitgegroeid tot een sterke middelgrote onderneming met zelfstandig opererende B.V.'s . De volgende disciplines zijn binnen H4A verenigd: asfalt & wegen, bouw, groen, industrie service, leidingen, windenergie, markeringen en transport. Bij H4A werken inmiddels circa 280 mensen samen aan de voorbereiding, het ontwerp en de uitvoering van uitdagende projecten op het gebied van bouw- infra- en omgevingswerken.

De combinatie van verschillende disciplines op één adres geeft opdrachtgevers het voordeel dat er efficiënt, met korte lijnen, vanuit verschillende invalshoeken gewerkt wordt aan een passende oplossing voor hun project.

H4A, betrokken, betrouwbaar & uniek!

H4A heeft haar missie en kernwaarden opnieuw vastgesteld en een heldere missie en visie geformuleerd, die de basis vormen voor de strategie voor de komende
periode 2016 – 2020.

Missie
Wij maken dat mensen comfortabel, duurzaam en veilig kunnen verblijven, verplaatsen, werken en wonen.

Visie
De behoefte aan oplossingen voor mobiliteit, huisvesting, productie en energie neemt toe én verandert. Dit vraagt om een andere manier van werken: efficiënter, veiliger, duurzamer en slimmer. Wij zijn een lerende organisatie, bieden de beste werkomgeving aan mensen die onze drive delen, en zijn financieel solide. Zo zijn wij in staat blijvend de beste oplossingen te bieden voor onze opdrachtgevers en de samenleving.

Werkgever
Sas van Gent
51 - 100
nee


© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie