Finish Projectbouw

Waarom Finish Projectbouw?

Finish Projectbouw is onderdeel van de Finish Profiles Group welke al  ruim 30 jaar producent  en leverancier van hoogwaardige dak- en gevelbeplating is. Vanuit onze hoofdvestiging in Purmerend bieden wij een breed assortiment aan van zelf geproduceerde profielplaten, dakpanplaten, damwandplaten, staalprofielen, zetwerk en toebehoren. Onze visie is innovatieve toepassingen in de staalbouw toegankelijk voor mens en bedrijf.

Finish Projectbouw is een van de jongste bedrijfsonderdelen.

Finish Projectbouw

VAN ONTWERP TOT BOUW

Finish Projectbouw is gespecialiseerd in bedrijfshuisvesting. Wij dragen zorg voor het zorgvuldig bouwen van uw opstal. Ook denken wij mee over de logistiek in én rondom uw bedrijfsgebouw. 
Door jarenlange ervaring in de bedrijfsruimtebouw kunnen wij snel en duidelijk plannen omzetten naar realisatie. Daarbij besteden wij veel aandacht aan installaties zoals verlichting, verwarming en koeling zodat uw voorzieningen goed zijn afgestemd op de gebruiker. 


Finish Projectbouw is sterk in het beheren van het totale ontwerp en bouw traject, het zogenaamde ‘turnkey’ ontwikkelen, én realiseren van uw bouwproject. Samen bouwen we verder aan de toekomst van u onderneming.

ONS PROCES

Finish Projectbouw verzorgt het gehele traject van ontwerp tot realisatie. Wij zitten vanaf het eerste moment aan tafel met de opdrachtgever om samen tot het optimale ontwerp te komen. Omdat wij dit als een bouwende partij zien kunnen wij meedenken over kostenbesparende oplossingen of andere slimmigheden. Dit zorgt meteen voor duidelijkheid in het ontwerp, materialisatie en kosten.

Ons DNA: Snelheid, Service/Vriendelijkheid en Kwaliteit staat hoog in het vaandel en dragen al onze collega's uit!

Hebben wij jouw interesse gewekt?? Graag horen wij van je!!

Werkgever
Purmerend
26 - 50
ja
1984


Vacatures van Finish Projectbouw

© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie