Endenburg Electrotechniek bv

Over ons

Kwaliteitsgerichte organisatie

De kwaliteit van ons werk ligt verankerd in de kwaliteit van onze mensen die, door onze technische producten en diensten, dagelijks werken aan betere gebouwen en processen. Dit gebeurt vanuit de persoonlijke betrokkenheid, deskundigheid, ruime ervaring en het innovatief vermogen van onze medewerkers. Wij hechten daarom veel waarde aan scholing en opleiding van bestaande- en nieuwe medewerkers. 

Kernwaarden

Net als ieder ander zichzelf respecterend bedrijf is Endenburg gebrand op een maximaal normen- en waardenniveau. Kernwaarden Betrouwbaar, Betrokken, Deskundig en Waardevol staan hoog in het vaandel. Elke individu draagt dit uit in diens werk- en handelswijze, mede als waarborg voor de best mogelijke dienstverlening.

Bedrijfscultuur

Maar onze bedrijfscultuur omvat méér! Bijzonder is de vergaande medezeggenschap van medewerkers ten aanzien van het bedrijfsbeleid, dat op basis van sociocratische grondbeginselen gebeurt. Onderscheidend is ook dat ons bedrijf een bijzondere eigendomsstructuur heeft zonder traditionele eigenaar. Deze structuur verschaft Endenburg een bijzondere kracht, ook financieel, omdat winst in het bedrijf blijft en in de medewerkers wordt geïnvesteerd. Daarbij is elke medewerker dus medeverantwoordelijk voor het succes van het bedrijf. Endenburg is letterlijk “ons” bedrijf.

 
Werkgever
Rotterdam
11 - 25
nee


© 1999 - 2022 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063