Demaco

„Turnkey“ oplossing

Demaco levert voor haar klanten „Turnkey“ – oplossingen: van het eerste concept via conceptuele sketches tot gedetailleerd design, engineering, productie, verstrekking, levering, montage, toezicht, oplevering, in-bedrijf-stelling, onderhoud en certificering. Omdat wij het gehele proces in het oog houden zal Demaco de voor de klant meest gunstige oplossing vinden. Demaco kan bijv. de cryogene infrastructuur met de modernste techniek uitrusten en op die manier de installatiekosten minimeren en de operationele kosten minderen (dit kan tientallen procentpunten van de capex en/of opex voor de klant besparen).
Doordat Demaco het gehele proces vanaf de eerste aanvraag tot en met de in-bedrijf-stelling of zelfs het onderhoud erna als vertrouwenswaardige partner begeleidt kan de klant zich volledig op zijn eigen specialisatie richten en zal hij een gegarandeerd veilige cryogene infrastructuur ontvangen.
Dit concept van de kant-en-klare oplossing verzekert de klant tevens van een minimale tijdsbesteding voor een project omdat de noodzaak van eindeloze onderhandelingen, ophelderingen, bevestigingen en autorisaties tussen de verschillende onderaannemers automatisch komt te vervallen.

Werkgever
Noord-Scharwoude
meer dan 100
ja
1960


© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie