Chep

Op weg naar een betere supply chain

Overal ter wereld zijn bedrijven continu op zoek naar manieren om hun supply chain te verbeteren.

Met onze ladingdragers en oplossingen maakt u uw supply chain winstgevend en duurzaam, zonder dat het ten koste gaat van het ander. We beheren, onderhouden, transporteren en leveren meer dan 300 miljoen platforms die gedeeld en hergebruikt worden door telers, producenten, distributeurs en retailers.

Al 60 jaar doen we ons best om voor supply chains kwaliteitsvolle platforms te gebruiken, meer connecties op te zetten met handelspartners, transportkosten in te perken, afvalproductie en grondstofgebruik terug te dringen en de voorraden ladingdragers in te perken, zodat u kunt genieten van de efficiëntie die standaardisatie met zich meebrengt.

Dit is the Supply Change

CHEP beheert, onderhoudt, transporteert en levert meer dan 300 miljoen ladingdragers voor onze klanten. Onze hoogwaardige pallets, containers, RPC’s, bakken, trays en winkeldisplays ondersteunen het samenstellen, verwerken en transporteren van productladingen op een efficiënte en duurzame manier. De platforms en services van CHEP spelen een cruciale rol binnen de supply chain en bij alle handelspartners in de keten. 

Werkgever
Tiel
meer dan 100
nee


Vacatures van Chep

© 1999 - 2021 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie