Bouwcare International

Bouwcare International is actief in het realiseren en beheren van vastgoed. Wij voorzien onze klanten van huisvesting die bij hen past en bovendien duurzaam is. Wij zijn een nuchtere onderneming met oog voor kwaliteit en vakmanschap. Het belang van onze klanten staat bij ons voorop. Of het nu gaat om woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie, projectbouw, afbouw, onderhoud, onze klanten kiezen voor Bouwcare International omdat we maatwerk leveren. 

Bouwcare International heeft in de loop der jaren veel bouw en ontwikkelingservaring opgedaan. Markante toonaangevende projecten zijn in de loop der jaren gerealiseerd. Onze mensen hebben kennis van lokale markten en zijn hierdoor uitstekend in staat om in te spelen op de behoeften van onze klanten. Zij krijgen bovendien bij Bouwcare International alle ruimte om hun talenten verder te ontwikkelen. 

Onze ambitie is helder: wij willen de beste onderneming in de markt zijn. Wij geloven erin dat kwaliteit, samenwerking, proactief handelen en kennisdeling de sleutels vormen tot succes. Daarom werken wij samen met deskundige partners en opdrachtgevers. Wij richten ons zowel op grote als kleine projecten en ontwikkelen, bouwen, onderhouden en beheren in geheel Europa. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe markten en bedenken huisvestingsconcepten die passen bij iedere klant. Bouwcare International staat bekend als innovatief, creatief in oplossingen en als kwaliteitsbouwer. 

Meer dan bouwen
Bouwcare International stelt alles in het werk om van elk bouwproject een succes te maken. We voelen ons betrokken bij opdrachtgevers, medewerkers en de maatschappij. Daarom werken we graag met anderen samen, zorgen we ervoor dat onze mensen zich binnen ons bedrijf kunnen ontplooien en staan we náást onze opdrachtgevers om ze bij bouwprojecten te begeleiden. Bouwcare International draagt de zorg voor een onderbouwde calculatie, overzichtelijke planning en goede communicatie. Kwaliteit, vakmanschap en oog voor een gedetailleerde afwerking gaan bij ons hand in hand met deze persoonlijke betrokkenheid en toewijding. Op deze website presenteren we u met trots enkele voorbeelden van de veelzijdige projecten die wij in de afgelopen jaren hebben gerealiseerd. Ze geven een goed en betrouwbaar beeld van wat Bouwcare International voor u als opdrachtgever kan betekenen. 

Energiezuinig en milieuvriendelijk 
Bouwcare International loopt duidelijk voorop als het gaat om duurzame oplossingen voor energiezuinige bouw. Voorbeelden hiervan zijn een goede woningisolatie en het gebruik van zonnepanelen voor de elektriciteitsopwekking. Ook de toepassing van een warmtepomp als alternatieve energiebron is een goede mogelijkheid van verantwoord bezig zijn met onze energiebehoefte.

Innovatief
Wij proberen altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de bouwwereld en zijn altijd op zoek naar innovatieve bouwmethoden en bouwmaterialen. Zo kunnen we altijd voldoen aan de wensen van onze opdrachtgevers. Nu, maar ook in de toekomst.

Werkgever
Roermond
26 - 50
nee


© 1999 - 2019 HTS-banen.nl is een onderdeel van MediaTrend B.V. - All Rights Reserved - KVK 37099063
HTS-banen.nl plaatst cookies om een optimale gebruikservaring te kunnen bieden. Meer informatie